Excel Specialist | Excel Programmeur




Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een zeer ervaren MS Excel / VBA-programmeur. Voor een project zoeken ze extra capaciteit in verband met een deadline. Het gaat om het opzetten van verschillende instrumentkoppelingen tussen meetapparatuur en het eigen managementinformatiesysteem. Dit gebeurt in Excel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance VBA Excel-programmeur.

Onze methode: We zoeken altijd actief naar de juiste kandidaat in onze database, waarbij we naast de vereiste vaardigheden ook sorteren op reisvaardigheden.
Dus als u beschikbaar bent, bent u waarschijnlijk de eerste die we voor dit verzoek zullen benaderen.

De Excel-programmeur moet deze gegevens in enkele specifieke rapporten vertalen. Hiervoor moeten enkele macro's - sjablonen worden geprogrammeerd in Excel.
We zoeken altijd actief naar de juiste kandidaat in onze database, waarbij we naast de vereiste vaardigheden ook sorteren op reisafstand.

Excel Specialist zijn nog steeds favoriete MS Office-programma's bij veel bedrijven om zelf krachtige tools voor kantoorautomatisering te ontwikkelen. excel-programmeurs Toegangsprogramma's van bewezen kwaliteit en Excel Expert  voor professionele (VBA) software. Excel-programmeurs allemaal met hun eigen specialisatie zoals: financiële logistiek, ERP of CRM en met vaardigheden zoals: SQL-server, MySQL, VB.net, Account View, SAP of Exact.

Excel Programmeur bestaat uit een team van ongeveer 40 Microsoft Office specialisten. Onze recruiters zijn zelf MS Office professionals gemaakt we voor u alleen de beste programmeurs over houden. Omdat we uitsluitend werken met ZZP's en we dus niemand in loondienst hebben zijn wij onafhankelijk in het koppelen van de juiste programmeurs.

Dit is vaak het meest spannende onderdeel van het proces van ontwikkeling. Het ontwerp van een applicatie, vaak alleen nog op papier is in veel gevallen reden voor nieuwe inzichten en de bijbehorende behorende aanpassingen. Alles met paarden maar één doel voor ogen. Een optimaal proces tot stand brengen tussen mensen en de software.

www.excel-programmeurs.nl


Comments

Popular posts from this blog

Excel Programmeur | Excel Specialist | Excel Expert

Excel Specialist | Excel Programmeren